Smartphone-uri sigure in sfarsit pentru NSA

1.339 ori
<b>Smartphone-uri sigure in sfarsit pentru NSA</b>Avand in vedere ca BlackBerry-urile si Sidekick-urile nu sunt destul de sigure pentru principala agentie de securitate a Statelor Unite, membrii acesteia vor folosi smartphone-uri General Dynamics Sectera Edge. Aceste terminale nu sunt doar superdotate...

Avand in vedere ca BlackBerry-urile si Sidekick-urile nu sunt destul de sigure pentru principala agentie de securitate a Statelor Unite, membrii acesteia vor folosi smartphone-uri General Dynamics Sectera Edge.

Aceste terminale nu sunt doar superdotate (dupa standarde militare) ci si extrem de rezistente, putand fi scapate violent intr-o mocirla si functionand perfect dupa incident. De asemenea smartphone-urile sunt dotate cu un organizer personal si cu acces avansat SIPRNET si NIPRNET, motivul principal pentru selectarea lor de catre NSA. Tot pe lista de feature-uri agreate de NSA se afla suportul pentru Common Acces Card (DoD PKI), dar si DoD 8100.2 sau criptarea datelor stocate in memoria terminalelor.

Smartphone-urile vor putea fi folosite in “zone inchise” datorita unui mod SCIF-Friendly si se pare ca toate aceste caracteristici au determinat selectarea terminalelor General Dynamics Sectera Edge, in defavoarea celebrelor BlackBerry si Sidekick. Vom vedea oare vreodata pe piata astfel de monstri ai criptarii si conexiunilor sigure? Nu ca am avea nevoie disperata de astfel de terminale, al caror pret este cu siguranta prohibitiv.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×