Aur alb și Android 4.1.2 pentru noul telefon Gresso Radical, smartphone de 2000 de dolari

1.050 ori
<b>Aur alb și Android 4.1.2 pentru noul telefon Gresso Radical, smartphone de 2000 de dolari</b>Gresso este un nume de care ați auzit dacă ați fost măcar o dată curioși să vedeți cam ce prețuri au telefoanele de lux. Compania a lansat un model prețios de 2500 de dolari cu câteva luni în urmă, sub numele de Cruiser Titanium și acum...

Gresso este un nume de care ați auzit dacă ați fost măcar o dată curioși să vedeți cam ce prețuri au telefoanele de lux. Compania a lansat un model prețios de 2500 de dolari cu câteva luni în urmă, sub numele de Cruiser Titanium și acum pregătește un urmaș pe măsură.

Noul venit a fost prezentat în această săptămână și poartă numele de Gresso Radical. Handsetul vine cu Android 4.1.2, este dotat cu un procesor quad core de 1.2 GHz, un display de 4.5 inch și o cameră de 8 megapixeli. Camera suporta autofocus, zoom digital și vine și cu bliț, fiind capabilă și de captură video Full HD.

Aur alb și Android 4.1.2 pentru noul telefon Gresso Radical, smartphone de 2000 de dolari

La bordul lui Radical se afla 36 GB memorie internă, iar corpul acestui terminal este produs folosind un bloc unitar din titaniu. Finisajul se face manual și implică 4 ore de muncă, iar spatele telefonului poate avea un logo gravat cu aur alb sau galben de 18 karate. Butoanele acestui smartphone sunt fabricate din titaniu, iar Gresso Radical va fi prezentat la CES 2014 în toată splendoarea sa, fiind limitat la 999 unități. Prețul sau? 2000 de dolari!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×