Motorola Moto G va primi update-ul Android 4.4 KitKat Începând de azi

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.023 ori
<b>Motorola Moto G va primi update-ul Android 4.4 KitKat Începând de azi</b>Deși se zvonea că update-ul Android 4.4 KitKat pentru Motorola Moto G va sosi mult mai târziu, iată că acesta a început să fie distribuit începând de astăzi către toți utilizatorii, la nivel global. &nbsp; Update-ul ar fi trebuit să sosească...

Deși se zvonea că update-ul Android 4.4 KitKat pentru Motorola Moto G va sosi mult mai târziu, iată că acesta a început să fie distribuit începând de astăzi către toți utilizatorii, la nivel global.

Update-ul ar fi trebuit să sosească la începutul lunii ianuarie, dar datorită echipei Motorola Mobility, care a lucrat de zor, acesta a ajuns mult mai devreme. Update-ul va fi disponibil pentru terminalele achiziționate de pe Motorola.com și Amazon.com, urmând ca și restul regiunilor la nivel global să îl aibă în următoarele săptămâni.

Motorola Moto G este un smartphone situat în categoria mid-range și beneficiază de un display HD de 4.5 inch, un procesor quad-core Snapdragon 400 de 1.2 GHz, 1 GB RAM, 8 sau 16 GB de stocare și o cameră foto de 5 megapixeli. Prețul pentru versiunea de 8 GB este de 179$, în timp ce versiunea de 16 GB se vinde la prețul de 199$.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×