Huawei Mate 9 e gata de actualizarea la Android 8.0 Oreo, o confirmă apariţia sa în GeekBench cu acest OS la bord

2.604 ori
<b>Huawei Mate 9 e gata de actualizarea la Android 8.0 Oreo, o confirmă apariţia sa în GeekBench cu acest OS la bord</b>Huawei s-a poziţionat încă de la debutul lui Android 8.0 Oreo drept una dintre companiile ce aveau să ofere actualizarea devreme pe terminalele sale. Tribut al faptului că au produs un Huawei Nexus 6P, că mai pregătiseră încă două modele Nexus care au..

Huawei s-a poziţionat încă de la debutul lui Android 8.0 Oreo drept una dintre companiile ce aveau să ofere actualizarea devreme pe terminalele sale. Tribut al faptului că au produs un Huawei Nexus 6P, că mai pregătiseră încă două modele Nexus care au devenit telefoanele Nova şi ca au lucrat şi la o tabletă cu Google Andromeda anul trecut (anulată). Ei bine un indiciu despre un terminal ce va primi Oreo apare azi.

Astfel, Huawei Mate 9 a fost listat în benchmark-ul GeekBench cu Android 8.0.0 la bord. Încă din primăvara acestui an existau indicii că Huawei lucrează la o actualizare majoră pentru Mate 9. Ei ar fi pus mâna încât de atunci pe build-uri timpurii ale noului software. Huawei MHA este numele de cod sub care apare Mate 9 aici. Reţineţi că phablet-ul a fost primul care s-a livrat cu Android 7.0 Nougat la bord, iar Mate 10 ar trebui să fie primul model ce vine cu Oreo preinstalat, din portofoliul Huawei cel puţin.

Huawei Mate 9 e gata de actualizarea la Android 8.0 Oreo, o confirmă apariţia sa în GeekBench cu acest OS la bord

O mişcare previzibilă este ca Huawei să lanseze actualizarea la Oreo de abia după ce Mate 10 e deja disponibil, cum am văzut şi alte companii făcând (Samsung cu Galaxy A-urile de exemplu). Probabil vor aştepta şi ca Mate 10 să vândă un număr consistent de unităţi, până la release-ul Oreo. Pe Mate 10 noul Android va aduce şi EMUI 6.0, deci teoretic ar trebui să vină şi pe Mate 9 acel UI.

Android Oreo aduce notification badges, autofill pentru aplicaţii, mod picture in picture şi o aranjare pe canale a notificărilor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×