Autoritatile braziliene din telecomunicatii scapa noi imagini cu Nokia E75

2.188 ori
<b>Autoritatile braziliene din telecomunicatii scapa noi imagini cu Nokia E75</b>Echivalentul FCC-ul american in Brazilia a reusit sa "scape" noi imagini cu Nokia E75, probabil cel mai celebru si pozat terminal nelansat inca. Brazilienii de la CellularCafe au postat imediat pe Internet imaginile cu handsetul, care arata astfel: Dupa...

Echivalentul FCC-ul american in Brazilia a reusit sa "scape" noi imagini cu Nokia E75, probabil cel mai celebru si pozat terminal nelansat inca. Brazilienii de la CellularCafe au postat imediat pe Internet imaginile cu handsetul, care arata astfel:

Dupa cum observati, terminalul dispune de o tastatura QWERTY glisanta si un keypad numeric traditional, plus un display QVGA de 2.8 inchi, o camera de 3.2 megapixeli, suport pentru conectivitate 3G (HSDPA) si WiFi. Putem spune ca E75 este un terminal din clasa business, bazat pe platforma S60 3rd Edition Feature Pack 2, mult mai buna decat cea Feature Pack 1, de pe Nokia E71.

Nokia E75

Nu cunoastem inca operatorul care va lansa acest telefon, fie in Brazilia, fie in SUA sau Europa, dar americanii ar fi ultimii care sa-si faca griji in legatura cu acest lucru, avand in vedere cat de tarziu poposesc handseturile Nokia peste Ocean.

Sursa: Engadgetmobile.com

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×