Cum sa dezmembrezi un Nokia N95 (tutorial video)

5.108 ori
<b>Cum sa dezmembrezi un Nokia N95 (tutorial video)</b>Daca ati avut vreodata curiozitatea sa dezmembrati un handset de top cum e Nokia N95, iata cum se realizeaza acest proces, in urmatorul tutorial video: &nbsp; In ciuda faptului ca persoana din clip pare un expert in ceea ce face, nu va recomandam sa ii...

Daca ati avut vreodata curiozitatea sa dezmembrati un handset de top cum e Nokia N95, iata cum se realizeaza acest proces, in urmatorul tutorial video:

 

In ciuda faptului ca persoana din clip pare un expert in ceea ce face, nu va recomandam sa ii urmati exemplul, deoarece exista sanse mari sa gresiti, fie in procesul de dezasamblare, fie in cel de asamblare. Prin astfel de clipuri realizam de cat cat de complexa e tehnologia care se ascunde sub carcasa unui handset si cat de complicat este de fapt mecanismul camerei foto a unui terminal.

Urmatorul pas? Dezmembrarea unui Nokia N97, cu siguranta un telefon mai complex si speram ca urmatorul clip sa nu aiba pe fundal o muzica atat de enervanta.

Sursa: Nokia-club.ro

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×