Avalanșă cu Mango În septembrie! HTC, Samsung și LG pregătesc noi terminale Windows Phone

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 1.195 ori
<b>Avalanșă cu Mango În septembrie! HTC, Samsung și LG pregătesc noi terminale Windows Phone</b>Acum că Mango OS are deja un prim terminal anunțat oficial, IS12T, produs de Fujitsu Toshiba, a venit momentul ca și marii producători de handseturi să își lanseze propriile modele. în septembrie este preconizată o avalanșă de modele WIndows...

Acum că Mango OS are deja un prim terminal anunțat oficial, IS12T, produs de Fujitsu Toshiba, a venit momentul ca și marii producători de handseturi să își lanseze propriile modele. în septembrie este preconizată o avalanșă de modele WIndows Phone, prin intermediul unor companii precum HTC, LG și Samsung.

Deja am văzut câteva imagini cu astfel de smartphone-uri, printre care să număra HTC Eternity, cu al său display uriaș de 4.7 inchi și HTC Omega, despre care nu avem prea multe informații. Mai avem și modelele HTC Ignite și Prime, tot cu WP7, dar care ar putea fi versiuni rebranduite ale acelorași modele.

în plus, urmează și că Nokia să își facă intrarea în segmentul Windows Phone Mango, dar asta de abia în octombrie, cu ocazia lui Nokia World 2011. Samsung ar pregăti o variantă lui Galaxy S II cu Mango OS la bord, dacă ne luăm după ultimele scăpări din domeniu, în vreme LG are deja întreg protofoliul publicat pe web, deci știm la ce să ne așteptăm: un design similar cu cel al lui HTC HD7.

Rămâne de văzut ce ne pregatesc și companii precum Acer, Dell, ZTE și Asus...

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×