Dell Streak 10 Pro prezentată În China - o altă tabletă HoneyComb

1.360 ori
<b>Dell Streak 10 Pro prezentată În China - o altă tabletă HoneyComb</b>Nu iese în evidență față de concurență și poate doar un preț mai bun ar reuși să o scoată din plutonul condus până în acest moment de Asus Transformer ce a primit o recenzie 3D pe mobilissimo.ro pe care o puteți urmări aici. Interesant...

Nu iese în evidență față de concurență și poate doar un preț mai bun ar reuși să o scoată din plutonul condus până în acest moment de Asus Transformer ce a primit o recenzie 3D pe mobilissimo.ro pe care o puteți urmări aici. Interesant că unele modele de smartphone-uri și tablete sunt lansate inițial în China - Dell a procedat la fel pentru Streak 7, Motorola cu Milestone 3.

  • ecran de 10.1 inch cu rezoluție 1280x800 pixeli și protejat de gorilla glass în a preîntâmpina zgârieturile;
  • Tegra 2 cu dual-core la 1 GHz, 1 GB RAM, 16 sau 32 GB spațiu de stcoare, microSD de până la 32 GB;
  • Wi-Fi a/b/g/n, bluetooth 2.1, microUSB, jack de 3.5 mm;
  • cameră de 5 Megapixeli și secundară de 2 Megapixeli;
  • baterie de 24 Wh, 767 grame, 13 mm grosime, carcasa este din aluminiu. Prețul se va situa în jurul a 450 de dolari și nu se știe cât va costa în Europa.

 Dell Streak 10 Pro prezentată În China - o altă tabletă HoneyComb

Din gama de tablete a Dell mai fac parte Dell Streak 5 și Dell Streak 7 ce sunt și în oferta magazinelor online din .ro la 1.079 lei și respectiv 1.499 lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×