Dell Streak 10 Pro prezentată În China - o altă tabletă HoneyComb

Autor:  | Publicat în:  Dell 1.220 ori
<b>Dell Streak 10 Pro prezentată În China - o altă tabletă HoneyComb</b>Nu iese în evidență față de concurență și poate doar un preț mai bun ar reuși să o scoată din plutonul condus până în acest moment de Asus Transformer ce a primit o recenzie 3D pe mobilissimo.ro pe care o puteți urmări aici. Interesant...

Nu iese în evidență față de concurență și poate doar un preț mai bun ar reuși să o scoată din plutonul condus până în acest moment de Asus Transformer ce a primit o recenzie 3D pe mobilissimo.ro pe care o puteți urmări aici. Interesant că unele modele de smartphone-uri și tablete sunt lansate inițial în China - Dell a procedat la fel pentru Streak 7, Motorola cu Milestone 3.

  • ecran de 10.1 inch cu rezoluție 1280x800 pixeli și protejat de gorilla glass în a preîntâmpina zgârieturile;
  • Tegra 2 cu dual-core la 1 GHz, 1 GB RAM, 16 sau 32 GB spațiu de stcoare, microSD de până la 32 GB;
  • Wi-Fi a/b/g/n, bluetooth 2.1, microUSB, jack de 3.5 mm;
  • cameră de 5 Megapixeli și secundară de 2 Megapixeli;
  • baterie de 24 Wh, 767 grame, 13 mm grosime, carcasa este din aluminiu. Prețul se va situa în jurul a 450 de dolari și nu se știe cât va costa în Europa.

 Dell Streak 10 Pro prezentată În China - o altă tabletă HoneyComb

Din gama de tablete a Dell mai fac parte Dell Streak 5 și Dell Streak 7 ce sunt și în oferta magazinelor online din .ro la 1.079 lei și respectiv 1.499 lei.

Crazy Days pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×