iPhone 8 s-ar putea numi de fapt iPhone Plus şi va primi o nouă nuanţă de culoare specială; Avem veşti şi despre încărcarea wireless!

2.008 ori
<b>iPhone 8 s-ar putea numi de fapt iPhone Plus şi va primi o nouă nuanţă de culoare specială; Avem veşti şi despre încărcarea wireless!</b>În această toamnă urmează a debuta iPhone-ul aniversar al celor de la Apple, telefon care în ciuda numeroaselor scăpări nu are un nume clar stabilit. S-au vehiculat denumiri precum iPhone 8, iPhone X, iPhone Edition și astăzi chiar iPhone Plus, nume

Cele mai noi zvonuri legate de iPhone 8 par să pună accentul cumva pe încărcarea sa wireless. Vă recomandăm precauţie totuşi cu privire la aceste informaţii, mai ales că ele sunt în stadiu de zvon deocamdată. Printre altele am aflat şi că viitorul flagship Apple ar putea veni sub un nume diferit decât ne aşteptam.

iPhone Plus

În primul rând găsim pe comunitatea Slashleaks o serie de informaţii legate de acest terminal şi aflăm că se va numi iPhone Plus. Această idee îmi aminteşte de modelul iPhone "Pro" care se tot vehicula acum un an, cu Smart Connector în spate şi inspirat cumva de iPad Pro. Mai aflăm şi că va primi o nuanţă numită "O7" şi inspirată de iPhone 2G aparent. Revine ideea scannerului de amprente Touch ID integrat în butonul Power şi aparent vom avea şi încărcare wireless pe acest terminal.

iPhone Plus

Între timp aflăm de la Phone Arena, care îl citează pe zvonacul John Gruber că Apple ar avea probleme cu tehnologia de încărcare wireless. Ca atare, hardware-ul aferent ar urma să fie vândut separat. Nu ar fi prima oară când o funcţie mult aşteptată vine după lansarea terminalului, cum am păţit de altfel şi cu Portrait Mode pentru camera lui iPhone 7 Plus.

Apple ar putea păstra activarea încărcării wireless până la iOS 11.1 şi să activeze atunci suportul său pe iPhone 8 şi modelele 7s. Tot de la Gruber aflăm că platforma de încărcare wireless nu va fi oferită la pachet cu telefoanele noi, ci va fi lansată ulterior şi vândută separat. Pare genul de mutare pe care să o facă Apple, taxându-ne extra pentru un accesoriu ce nu strica să fie inclus la pachet.

Totuşi dacă sunt reale zvonurile că va permite încărcarea şi la distanţă de câţiva metri parcă se schimbă ecuaţia.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×