LG G6 va aduce un panou spate din sticlă, material ce facilitează tehnologia de încărcare wireless

Autor:  | Publicat în:  LG 1.434 ori
<b>LG G6 va aduce un panou spate din sticlă, material ce facilitează tehnologia de încărcare wireless</b>În ultima vreme au crescut și numărul de leak-uri referitoare la flagship-ul G6, telefon pe care l-am văzut reprezentat și într-o serie de randări chiar de curând. Astăzi aflăm că handset-ul ar urma să adopte o carcasă cu spate din sticlă, materiale ce

Acele randări din zilele trecute ce ni-l prezentau pe LG G6 scoteau la iveală și faptul că telefonul ar urma să vină cu un panou spate din sticlă, acest material fiind ales de către sud-coreeni cu scopul de a oferi încărcare wireless la pachet. Informația de față vine din partea publicației ETNews care sugerează faptul că LG Electronics va merge pe o abordare similară precum cea a rivalului sud-coreean Samsung.

După cum bine știți, primele 3 flagship-uri din seria LG G au oferi panouri spate din policarbonat, urmând ca abia cu LG G4 să vedem materiale ceva mai premium, în cazul cu pricina fiind vorba despre capace acoperite cu piele. A urmat apoi G5, un telefon care deși a fost promovat drept complet metalic, oferea o carcasă realizată în mare parte din policarbonat tratat special pentru a imita metalul.

Trecerea la sticlă ar fi interesantă de văzut, mai ales că sud-coreenii de la LG au mai adus pe piață asemenea dispozitive, un nume care îmi vine din start în minte fiind chiar LG Nexus 4 - telefon al cărui panou spate adopta și un pattern foarte arătos. Vedem cum vor sta lucrurile de fapt la MWC 2017 unde flagship-ul G6 ar urma să debuteze oficial. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×