LG G6 va aduce un panou spate din sticlă, material ce facilitează tehnologia de încărcare wireless

1.527 ori
<b>LG G6 va aduce un panou spate din sticlă, material ce facilitează tehnologia de încărcare wireless</b>În ultima vreme au crescut și numărul de leak-uri referitoare la flagship-ul G6, telefon pe care l-am văzut reprezentat și într-o serie de randări chiar de curând. Astăzi aflăm că handset-ul ar urma să adopte o carcasă cu spate din sticlă, materiale ce

Acele randări din zilele trecute ce ni-l prezentau pe LG G6 scoteau la iveală și faptul că telefonul ar urma să vină cu un panou spate din sticlă, acest material fiind ales de către sud-coreeni cu scopul de a oferi încărcare wireless la pachet. Informația de față vine din partea publicației ETNews care sugerează faptul că LG Electronics va merge pe o abordare similară precum cea a rivalului sud-coreean Samsung.

După cum bine știți, primele 3 flagship-uri din seria LG G au oferi panouri spate din policarbonat, urmând ca abia cu LG G4 să vedem materiale ceva mai premium, în cazul cu pricina fiind vorba despre capace acoperite cu piele. A urmat apoi G5, un telefon care deși a fost promovat drept complet metalic, oferea o carcasă realizată în mare parte din policarbonat tratat special pentru a imita metalul.

Trecerea la sticlă ar fi interesantă de văzut, mai ales că sud-coreenii de la LG au mai adus pe piață asemenea dispozitive, un nume care îmi vine din start în minte fiind chiar LG Nexus 4 - telefon al cărui panou spate adopta și un pattern foarte arătos. Vedem cum vor sta lucrurile de fapt la MWC 2017 unde flagship-ul G6 ar urma să debuteze oficial. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×