Avanpremieră MWC 2012: Primele imagini cu sistemul de operare mobil TIZEN și telefonul Samsung I9500

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.146 ori
<b>Avanpremieră MWC 2012: Primele imagini cu sistemul de operare mobil TIZEN și telefonul Samsung I9500</b>Credeați că sunt multe sisteme de operare mobile în piață și nu mai este loc de altul? Uite că la MWC din Barcelona își va face apariția TIZEN OS. O galerie cu capturi de ecran găsiți mai jos. Trebuie menționat că aceste screenshots vin din...

Credeați că sunt multe sisteme de operare mobile în piață și nu mai este loc de altul? Uite că la MWC din Barcelona își va face apariția TIZEN OS. O galerie cu capturi de ecran găsiți mai jos. Trebuie menționat că aceste screenshots vin din SDK-ul lui TIZEN ce va fi disponibil din acest trimestru.

Pare a fi foarte simplu, curat, elegant. Samsung este parteneră în proiectul TIZEN cu Intel, după ce Nokia și-a abandonat proiectul MeeGo la care a lucrat cu aceștia din urmă. S-ar putea ca primul telefon Samsung cu acest OS sa-și facă apariția la MWC din Barcelona. Se spune că Samsung I9500 ar fi primul telefon sud-coreean cu TIZEN OS.

Tizen OS

TIZEN OS

Rezoluția capturilor de ecran este de 480x800 pixeli. A apărur și o imagine cu Samsung GT-I9500. Pare a avea o margine de metal cu butoane din același material și pare a avea dimensiunile lui Samsung Galaxy S II.

Samsung I9500

Trebuie să vă atenționez că acestea sunt informații neoficiale și abia în februarie la MWC din Barcelona vom afla detaliile oficiale. Nu se știe sigur dacă imaginea arată smartphone-ul ce va rula pe TIZEN OS și screenshot-urile din TIZEN OS vin dintr-o versiune alpha și multe s-ar putea schimba până la versiuna finală, comercială.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×