FaceUnlock pe iOS, prin munca unui dezvoltator român (Video)

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 2.054 ori
<b>FaceUnlock pe iOS, prin munca unui dezvoltator român (Video)</b>Dacă v-a plăcut funcția Face Unlock din Android Ice Cream Sandwich, dar sunteți posesor de terminal iOS, atunci fie așteptați ca Apple să implementeze o funcție similară, fie apelați la aplicația dezvoltată de Webcode. Acest dezvoltator roman...

Dacă v-a plăcut funcția Face Unlock din Android Ice Cream Sandwich, dar sunteți posesor de terminal iOS, atunci fie așteptați ca Apple să implementeze o funcție similară, fie apelați la aplicația dezvoltată de Webcode. Acest dezvoltator roman a creat o modalitate de deblocare a unui device iOS cu ajutorul feței utilizatorului, dar care deocamdată se aplică doar pentru un locker de pe terminal, după cum ne informează boio.ro.

Rețineți că aplicația nu deblochează telefonul în sine (nu înlocuiește slide to unlock), iar FaceUnlock permite accesarea unui locker, o zonă în care îți poți stoca/ascunde cele mai importante conținuturi de pe device, poze cu amanta sau mai știu eu ce. Sunt sigur că este doar o chestiune de programare și câteva modificări software pentru a transforma acest soft într-o modalitate de blocare a unui iPhone jailbreakuit. Până atunci ne mulțumim cu acest Face Unlock și cu mândria națională că softul a fost dezvoltat de un programator autohton.

Sper doar că atunci când varianta finală a lui FaceUnlock va fi gata ea să fie mai bună decât cea din Ice Cream Sandwich, care uneori era păcălită de o fotografie cu utilizatorul și care în 20% din scanări ale feței nu recunoștea utilizatorul de drept. Iată despre ce este vorba:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×