Avem câștigători la VentureConnect Timișoara: Status Pimp și 123ContactForm

Autor:  | Publicat în:  Evenimente 1.002 ori
<b>Avem câștigători la VentureConnect Timișoara: Status Pimp și 123ContactForm</b>Mai țineți minte când v-am spus că următorul business de succes pe web ar putea veni din România? Ei bine, startup-urile de top au fost prezentate în cadrul VentureConnect Timișoara și au fost aleși și doi finaliști: Status Pimp și...

Mai țineți minte când v-am spus că următorul business de succes pe web ar putea veni din România? Ei bine, startup-urile de top au fost prezentate în cadrul VentureConnect Timișoara și au fost aleși și doi finaliști: Status Pimp și 123ContactForm.

Pe 19 octombrie a avut loc a doua întâlnire locală VentureConnect la Timișoara, la care a participat Douglas Richard, antreprenor, investitor și mentor în afaceri în cadrul programului School for Startups. 8 proiecte au fost prezentate la acest eveniment din Timișoara, iar cele două alese, Status Pimp și 123ContactForm au fost considerate cele cu potențialul cel mai ridicat.

Status Pimp este o platformă ce oferă servicii de promovare prin servicii de comunicare și socializare precum Yahoo Messenger, Facebook sau Twitter, în vreme ce 123ContactForm este o unealtă pentru realizarea de formulare online într-un mod simplist. Peter Barta, Director Executiv Post-Privatizare s-a declarat încântat de aceasta ediție VentureConnect, după cea de săptămâna trecută de la Cluj.

întâlnirea finală din seria de evenimente va avea loc pe 23 noiembrie la Hotel Intercontinental, iar proiectele pot fi trimise până pe 11 noiembrie. Mai multe detalii aveți aici .

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×