Avem dimensiunile lui iPhone 8 şi o schiţă cu formatul său, dezvăluite de designer-ul Benjamin Geskin; Nu pare să impresioneze la prima vedere

2.981 ori
<b>Avem dimensiunile lui iPhone 8 şi o schiţă cu formatul său, dezvăluite de designer-ul Benjamin Geskin; Nu pare să impresioneze la prima vedere</b>Designer-ul Benjamin Geskin ne prezintă astăzi o schiță cu formatul lui iPhone 8, dar și dimensiunile telefonului pe care Apple îl va lansa în luna septembrie a acestui an. La prima vedere terminalul nu pare să impresioneze în mod special, singura

Dacă Samsung Galaxy S8 a surprins plăcut şi chiar a uimit cu design-ul său, mingea e acum în terenul Apple, care trebuie să pluseze serios cu viitorul iPhone la capitolul look. Azi avem noi detalii despre design-ul lui iPhone 8, de la reputatul designer Benjamin Geskin.

iPhone 8

Acesta a publicat pe Twitter imaginea de mai sus, împreună cu dimensiunile acestui smartphone. Avem încredere în sursă, pentru că Benjamin este cel responsabil cu leakurile celor mai apropiate de realitate imagini cu Galaxy S8 şi LG G6, înainte de lansarea lor. Mai aflăm că iPhone 8 măsoară 150 mm în lungime şi 73 de mm în lăţime, ecranul ocupând 133 x 65 mm, deci muchiile vor fi destul de groase faţă de cerinţele moderne.

Dimensiunile acestea mai apăruseră şi pe Weibo, dar şi pe alte forumuri în ultima vreme. Mărimea corpului e undeva între cea a lui iPhone de 4.7 inch şi cea a modelului de 5.5 inch. Cu toatea acestea, ecranul e mai mare chiar şi decât cel al lui iPhone 7 Plus. Ideea unui ecran mare pe un corp compact nu e nouă, Samsung reuşind să integreze un panou de 5.8 inch pe un format mult mai compact decât iPhone 7 Plus chiar bine dimensionat și faţă de Galaxy S7 Edge.

Ca o comparaţie aflaţi că Galaxy S8 măsoară 148.9 mm în lungime şi 68.1 mm în lăţime, deci iPhone 8 va fi ceva mai lung şi mult mai lat, cu 5 mm chiar. De văzut în ce mod e integrat ecranul OLED curbat tot amintit de zvonuri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×