iPhone 8 are machete imprimate 3D şi bazate pe scăpările de schiţe de până acum; Formatul pare final (Video)

2.117 ori
<b>iPhone 8 are machete imprimate 3D şi bazate pe scăpările de schiţe de până acum; Formatul pare final (Video)</b>Încă o scăpare pentru iPhone 8 sosește astăzi online sub forma unei machete imprimată 3D și bazată pe scăpările de schițe din ultima vreme. Vedem design-ul care a devenit deja familiar, cu ramă metalică, spate din sticlă și cameră duală plasată vertical

O să am nevoie de un regim de dezintoxicare de la ştirile cu iPhone 8, intrat în vigoare imediat cum se lansează telefonul. Duse sunt vremurile când vedeam o randare o dată la 2 ani şi acum scapă câte ceva nou în fiecare zi. Cel mai nou leak e de fapt o machetă imprimată 3D şi bazată pe schiţele de pe web de până acum.

iPhone 8

Cei de la Cult of Mac analizează macheta în clipul de mai jos Aş zice că nu e nimic fundamental nou şi diferit aici şi vedem un ecran ce acoperă aproape toata faţada terminalului, în vreme ce în spate se află o cameră duală orientată vertical. Partea interesantă a clipului de mai jos începe la minutul 1:31, când apare macheta de iPhone 8.

YouTuber-ul a pus iPhone 7 peste iPhone 8 şi am văzut că noul venit e puţin mai lung, în rest dimensiunile sunt cam la fel. Dimensiunile cu care s-a lucrat aici sunt 143.59 x 70.94 x 7.56 mm. Ele reprezintă o creştere de lungime cu 5 mm faţă de iPhone 7. Ecranul de 5.8 inch rămâne acel OLED despre care tot vorbesc zvonurile şi nu avem buton Home aici. Marginile rămân rotunjite şi privit din profil terminalul nu pare foarte diferit de iPhone 7.

Vestea bună e că nu avem scanner de amprente în spate, dar am început să ne convingem tot mai mult ca acela ar apărea pe iPhone 7s mai degrabă. Acest lucru este o veste bună şi o veste proastă în acelaşi timp. Proastă, pentru că primim două iPhone-uri cu acea abordare şi bună pentru că trecem la o nouă etapă a scannerelor de amprente, cea cu integrare în ecran.

Ceva îmi spune că procesul de producţie al panoului va face din iPhone 8 un produs cu disponibilitate limitată...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×