Avem doar iPhone 4S mâine?! Noul terminal Apple fotografiat În Brazilia

1.557 ori
<b>Avem doar iPhone 4S mâine?! Noul terminal Apple fotografiat În Brazilia</b>Dacă ați urmărit știrile despre Apple din ultima vreme, sunteți probabil la curent cu faptul că producătorul chinez care se ocupă cu handseturile companiei, Foxconn are o fabrică nouă în Brazilia. Ei bine, de la această fabrică provine și...

Dacă ați urmărit știrile despre Apple din ultima vreme, sunteți probabil la curent cu faptul că producătorul chinez care se ocupă cu handseturile companiei, Foxconn are o fabrică nouă în Brazilia. Ei bine, de la această fabrică provine și cea mai nouă scurgere de informații despre iPhone 5 sau mai bine zis iPhone 4S.

Veștile sunt dezamăgitoare, deoarece se pare că până la urmă vom avea doar un iPhone 4 ușor upgradat și nu un model total nou. Cel puțin așa arată fotografiile pe care le vedeți acest articol, care înfățișează lookul noului telefon Apple. Cu numele de cod N90A, acest handset a fost fotografiat de către un spion Gizmodo, trimis în fabrica Foxconn din Brazilia care colaborează cu Apple.

Deja site-ul Gizmodo se află pe lista ultra-neagră Apple, ei având antecedente cu iPhone 4, al cărui prototip l-au cumpărat de la un speculant care îl găsise într-un bar. Ne așteptăm la repercusiuni cât de curând pentru faimosul blog de gadgeturi, asta evident dacă nu avem de-a face cu un fals. în ultima vreme indiciile arată tot mai mult că vom vedea doar un iPhone 4S și nu modelul iPhone 5 pe care îl așteptam. Ar fi totuși o surpriză plăcută ca Apple să lanseze două noi telefoane, atât o nouă generație de iPhone, cât și un terminal accesibil ca preț și foarte similar cu iPhone 4.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×