Cyanogen și Nextbit, un startup cu un veteran de design HTC angajat lucrează la "ceva foarte cool"

571 ori
<b>Cyanogen și Nextbit, un startup cu un veteran de design HTC angajat lucrează la "ceva foarte cool"</b>Cyanogen și un startup numit Nextbit lucrează la un proiect foarte interesant, legat de terminalele mobile, dar aici se cam oprește lista de informații pe care o avem despre proiect. Se pare că ideea ar implica veterani de la Google, Amazon și HTC,...

Cyanogen și un startup numit Nextbit lucrează la un proiect foarte interesant, legat de terminalele mobile, dar aici se cam oprește lista de informații pe care o avem despre proiect. Se pare că ideea ar implica veterani de la Google, Amazon și HTC, care ar colabora cu Cyanogen.

încă nici nu știm în ce domeniu activează acest startup, oficialii afirmând doar că "viitorul segmentului mobile de abia începe". Ni se promite și că tehnologia Nextbit trece la "nivelul următor". Firma oferă și un studiu care menționează testeri pentru acest proiect misterios, care vor trebui să își reseteze terminalele Nexus 5 și Nexus 7 pentru a participa. Mai țineți minte când Scott Croyle de la HTC a părăsit compania care a creat modelul One M8?

Scott Croyle

Scott Croyle era designerul șef la HTC și face parte acum din această echipă misterioasă. Dacă ne luăm după numele Nextbit, ne gândim la Fitbit și automat la device-uri purtabile. Ar putea fi vorba despre un ceas ultra customizabil, cu o versiune lite de CyanogenMod la bord, dar deja ne aruncăm în speculații avansate. Poate că Nextbit vrea pur și simplu să lanseze un terminal propriu, după model OnePlus One.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×