Avem noi detalii despre primul smartphone Amazon și o posibilă perioada de lansare

779 ori
<b>Avem noi detalii despre primul smartphone Amazon și o posibilă perioada de lansare</b>în fiecare trimestru începe o avalanșă de zvonuri despre produsele noi Amazon, cu accentul pe deja miticul lor smartphone. Acesta a apărut din nou pe radarul nostru, de această dată cu detalii despre hardware și perioada lansării. &nbsp; &nbsp;...

în fiecare trimestru începe o avalanșă de zvonuri despre produsele noi Amazon, cu accentul pe deja miticul lor smartphone. Acesta a apărut din nou pe radarul nostru, de această dată cu detalii despre hardware și perioada lansării.

La mijlocul anului trecut se vehiculau informații că acest handset va avea o cameră și un display 3D, dar de atunci terminalul a dispărut misterios. Acum el revine sub numele de cod Project Aria și se pare că urmează să fie în cele din urmă lansat în acest an. Noile informații vin de la un analist bine conectat în industrie, care declară că handsetul va fi făcut public în următoarele 3, până la 6 luni.

E vorba despre faimosul Ming-Chi Kuo, care atunci când a făcut predicții legate de Apple le-a nimerit în proporție de 90%, deci are un record bun. Aparent Amazon ar vrea să folosească 6 camere pe acest device: un senzor de 13 MP în spate, o cameră frontală de 2 MP și 4 senzori cu rezoluție VGA pentru detectarea gesturilor. în plus, telefonul va include un procesor Snapdragon 801, un display 720p de 4.7 inch și o baterie cu capacitate undeva între 2000 și 2400 mAh.

Cum sună acest model?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×