Death Rally review, un super joc gratuit pentru Android (Video)

Autor:  | Publicat în:  Mobile Games 1.678 ori
<b>Death Rally review, un super joc gratuit pentru Android (Video)</b>Dacă tot avem HTC One X în teste de la evoMAG.ro, am decis să testăm și un joc foarte interesante și anume Death Rally. îl găsiți în Google Play Store gratuit și aflați că acesta este un remake al unui joc din 1996, pe care îl jucăm pe PC...

Dacă tot avem HTC One X în teste de la evoMAG.ro, am decis să testăm și un joc foarte interesante și anume Death Rally. îl găsiți în Google Play Store gratuit și aflați că acesta este un remake al unui joc din 1996, pe care îl jucăm pe PC și era foarte atractiv. Jocul a fost recondiționat pentru 2012 și pentru terminalele mobile.

Death Rally QREl este foarte simplu: trebuie să conduceți o mașină dotată cu mitraliere, rachete și puști și să doborâți rivali, pe măsură ce avansați în cursa de 1-2 minute și terminați pe podium. Aveți minim 5 vehicule disponibile și 5 circuite pe care să rulați, dar cu variațiuni: circuit normal, inversat, rotit și combinații între cele două, pentru un total de aproximativ 20 de circuite. La finalul fiecărei curse primiți bani cu care faceți upgrade la armura, viață și nivelul armelor, iar de-a lungul curselor găsiți diferite obiecte care au rolul de a crește viața mașinii sau a servi drept componente pentru a debloca mașini, circuite noi sau arme.

Jocul e foarte distractiv și pe lângă cursele ce durează cam un minut jumătate aveți și un fel de rundă de Destruction Derby dacă vreți, în care voi și încă un rival mai mare vă duelați cu mașini mai mici în 3 minute. Grafică arată bine, aveți și două unghiuri de cameră destul de comode și o muzică antrenantă. Mai multe detalii în recenzia noastră video și găsiți un link de download aici și un QR code de scanat mai sus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×