HTC oferă Încă o aplicație stock din Sense in Play Store: SenseTV acum disponibil

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.034 ori
<b>HTC oferă Încă o aplicație stock din Sense in Play Store: SenseTV acum disponibil</b>Vă informam cu puțin timp în urma legat de strategia celor de la HTC, de a oferi aplicații din cadrul lui HTC Sense in Play Store. Totul pornește de la conceptul de a actualiza mai des aplicațiile, prin intermediul lui Play Store, astfel încât să...

informam cu puțin timp în urma legat de strategia celor de la HTC, de a oferi aplicații din cadrul lui HTC Sense in Play Store. Totul pornește de la conceptul de a actualiza mai des aplicațiile, prin intermediul lui Play Store, astfel încât să se ajungă la un update mai rapid și pe parte de OS, fără a mai aștepta luni întregi până la noul release.

Dacă BlinkFeed e deja în Play Store, acum a sosit și SenseTV în același magazin, acolo unde găsim și HTC Service Pack. SenseTV are un rol dublu: de telecomandă TV universală, dar și de ghid TV. Nouă versiune a acestei aplicații este una în ton cu HTC Sense 6.0, actualizând designul versiunii precedente.

SenseTV

Există și îmbunătățiri ale datelor legate de evenimente sportive și suport pentru HTC One Google Play Edition. Această versiune de SenseTV oferă suport pentru emițătorul infraroșu de pe HTC One Google Play Edition, în cazul în care vă întrebați. Trebuie să menționez și că SenseTV nu apare pe telefoanele HTC, dar îl găsiți pe modele non HTC, complet întâmplător.

Cum vi se pare nouă strategie HTC de update separat pentru fiecare aplicație stock?

[UPDATE] - între timp și aplicația ZOE a fost publicată în Store.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×