HTC One M8 - prime impresii și o scurtă prezentare video a terminalului de la evenimentul de lansare din Londra (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.226 ori
<b>HTC One M8 - prime impresii și o scurtă prezentare video a terminalului de la evenimentul de lansare din Londra (Video)</b>După cum bine știți, în cursul acestei zile, taiwanezii de la HTC au lansat oficial noul HTC One (M8), device ce vine cu un display de 5 inch și o cameră foto duală cu tehnologie Ultrapixel. Fiind prezent la evenimentul de lansare din Londra am...

După cum bine știți, în cursul acestei zile, taiwanezii de la HTC au lansat oficial noul HTC One (M8), device ce vine cu un display de 5 inch și o cameră foto duală cu tehnologie Ultrapixel. Fiind prezent la evenimentul de lansare din Londra am avut ocazia să petrec câteva minute cu acest device, ocazie cu care am reușit să trag câteva concluzii și să îmi formez o părere rapidă.

Primul lucru pe care l-am remarcat la noul HTC One, a fost calitatea și design-ul premium oferit, capitol la care cei de la HTC nu au avut rival nici în 2013 și cu greu vor fi detronați și în 2014. Carcasa construită din aluminiu, acum acoperă suprafața telefonului în întregime și transmite o senzație de siguranță și soliditate, ce se îmbină cu plăcerea de a fi ținut în mână.

HTC One M8

Deși cântărește 160 grame, HTC One (M8) nu dă impresia de terminal greoi, ci dimpotrivă, pare foarte compact, spre deosebire de alte device-uri din aceeași categorie de greutate. Totodată, un lucru pe care trebuie să îl menționez este ecranul de 5 inch, componentă ce nu poate trece neobservată în special datorită dimensiunii și a culorilor și imaginilor ce sunt redate la o rezoluție Full HD, la aceeași calitate ca și în cazul lui HTC One din 2013, adică excelent.

HTC One M8

De asemenea, am fost surprins plăcut și de calitatea fotografiilor realizate cu noua cameră duală, mai ales prin funcția refocus pe care am testat-o preț de câteva minute. Din păcate nu am reușit să-mi dau seama dacă lipsa stabilizării optice (OIS) influențează în mare măsură captura video cu acest device, urmând să tragem o concluzie la Mobilissimo.ro, după niște teste mai serioase.

HTC One M8 video hands-on preview de la evenimentul de lansare din Londra

Pe parte de hardware cu siguranță cunoașteți deja pe de rost acest nou telefon, deci nu vă voi mai plictisi cu detalii legate de procesor, memorie și alte componente, însă atașez mai jos rezultatul testului benchmark AnTuTu realizat pe HTC One M8, care sincer nu m-a surprins ca și rezultat. Practic avem de a face cu un smartphone de top 3, ce cu siguranță va fi rival și în acest an pentru flash-urile Samsung, Apple, LG, Sony și așa mai departe!

HTC One M8 bAnTuTu BenchmarkHTC M8 benchmark

Ce mă impresionat cel mai mult e totuși designul, care în ciuda faptului că păstrează linia dictată de One de anul trecut, reușește totuși să fie total altul și asta se vede în special când alăturam cele două terminale. Dacă ar fi să recomand acest telefon, în primul rând aspectul acestuia ar fi primordial, urmat de fluența de care dă dovadă în timpul utilizării. Partea hardware în opinia mea ar fi putut aduce îmbunătățiri mai ample, în special în ceea ce privește camera, mă gândesc bineînțeles la mai mulți ultrapixeli în cazul camerei principale și de ce nu și 1 RAM în plus, adică 3.

Un lucru peste care ar fi păcat să trec, este calitatea audio, care chiar și în zgomotul de la fața locului, a reușit să demonstreze că avem de a face cu ceva de calitate! BoomSound e încă un atu care face acest terminal mai de dorit.

HTC One M8

La final pot spune doar că aștept cu nerăbdare să testăm mai în profunzime acest handset și chiar și până atunci am curajul să recomand HTC One (M8) pentru achiziție, el fiind un rival demn pentru competitori ca Samsung Galaxy S5, Sony Xperia Z2 sau încă nelansatele iPhone 6, LG G3 și alte flagship-uri deja prezente pe piață.

Puteți urmări mai jos un scurt hands-on realizat de mine (scuzați-mi emoțiile) și promit să revin mâine cu un material amplu legat de experiența mea cu ocazia deplasării la Londra și ce a reușit HTC să transmită audienței. Recomand forumul Mobilissimo pentru continuarea discuției, loc în care vă voi răspunde cu plăcere la întrebări!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×