Tiny Thief review: un joc distractiv stealth produs de programul indie de la Rovio (Video)

1.369 ori
<b>Tiny Thief review: un joc distractiv stealth produs de programul indie de la Rovio (Video)</b>Rovio are un proiect numit Rovio Stars, care ia sub aripa să companii indie de jocuri și le transformă produsele în hituri. Este și cazul lui Tiny Thief, care costă 3 dolari și a fost testat de noi pe handsetul Oppo Find 5. &nbsp; Acest joc este o...

Rovio are un proiect numit Rovio Stars, care ia sub aripa să companii indie de jocuri și le transformă produsele în hituri. Este și cazul lui Tiny Thief, care costă 3 dolari și a fost testat de noi pe handsetul Oppo Find 5.

Acest joc este o aventură de tip point and click, sau mai bine zis un joc stealth, cu un mic personaj în genul lui Robin Hood. Aveți la dispoziție 6 adventuri a câte 5 nivele și țeluri multiple de îndeplinit în fiecare misiune. Ideea este să furați un tort, o bijuterie sau să mutați un obiect din punctul A în punctul B astfel încât să deranjați niște personaje enervante precum pirați sau nobili.

Tiny Thief​

Vă veți ascunde în butoaie atunci când trec gărzile, le veți distrage cu ajutorul unui câine sau zgomot provocat de alt obiect și vă veți ascunde în șifoniere și pivnițe. Fiecare misiune are moduri multiple de rezolvare și una din enigmele care repetă implica găsirea unei nevăstuici care îl ajută pe eroul nostru și de obicei se ascunde pe ecran. Puteți folosi creaturile din jurul vostru, astfel că un raton care a primit mâncare vă va lăsa în pace, iar un cal care a primit un morcov va putea fi folosit pentru a vă cățăra către un punct înalt.

Misiunea se termină prin eșec atunci când sunteți observat. Jocul rulează pe terminale cu Android 2.3 sau versiuni ulterioare și ce mi-a plăcut la acest joc, printre altele a fost stilul amuzant de animație. Tiny Thief primește pe merit nota 8.75 din 10 și îl descărcați de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×