Avem specificațiile lui iPhone 5S: ecran Retina IGZO de 4 inch, cameră de 12 MP, GPU quad core

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.099 ori
<b>Avem specificațiile lui iPhone 5S: ecran Retina IGZO de 4 inch, cameră de 12 MP, GPU quad core</b>După câteva bâlbâieli ale scurgerilor de informații cu privire la următoarele terminale Apple, iată că astăzi lucrurile încep să devină mai clare. Astfel, vedem prima listă coerentă și concretă de dotări hardware pentru iPhone 5S,...

După câteva bâlbâieli ale scurgerilor de informații cu privire la următoarele terminale Apple, iată că astăzi lucrurile încep să devină mai clare. Astfel, vedem prima listă coerentă și concretă de dotări hardware pentru iPhone 5S, următorul telefon flagship de la Apple.

Astfel, aflăm că terminalul ar fi pregătit pentru o lansare la mijlocul lunii septembrie și că informațiile vin de la furnizorii chinezi de componente. în ce privește designul, noul terminal va semăna cu iPhone 5, dar specificațiile vor fi diferite. Astfel, iPhone 5S va păstra CPU-ul lui iPhone 5, dar va veni cu un nou GPU, un PowerVR SGX544MP4 quad core.

Avem specificațiile lui iPhone 5S: ecran Retina IGZO de 4 inch, cameră de 12 MP, GPU quad core

Ecranul va fi un IGZO de la Sharp, cu diagonală de 4 inch și rezoluție de 1136 x 640 pixeli, iar revenind la procesor, aflați că el va fi tactat la un nivel superior față de iPhone 5. Se vorbește și despre o cameră de 12 MP cu bliț dual LED, 2 GB RAM și un scanner pentru amprente. Tehnologia IGZO a ecranului înseamnă un consum mai scăzut, deci baterie cu durata de viață mai bună.

Avem specificațiile lui iPhone 5S: ecran Retina IGZO de 4 inch, cameră de 12 MP, GPU quad core

Informațiile din China se încheie cu următoarea mențiune: butonul Home de pe iPhone 5S va integra un scanner pentru amprente. în ce măsură credeți că aceste detalii sunt reale?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×