Manualul lui Nokia Lumia 1020 ajunge pe web; Aflăm cum se desface cameraphone-ul

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.847 ori
<b>Manualul lui Nokia Lumia 1020 ajunge pe web; Aflăm cum se desface cameraphone-ul</b>Ne aflăm la aproximativ 2 săptămâni distanță de lansarea lui Nokia Lumia 1020 în magazinele din SUA, după ce cameraphone-ul a fost prezentat oficial săptămâna trecută și iată că manualul sau a ajuns deja pe Internet. &nbsp; Cu această...

Ne aflăm la aproximativ 2 săptămâni distanță de lansarea lui Nokia Lumia 1020 în magazinele din SUA, după ce cameraphone-ul a fost prezentat oficial săptămâna trecută și iată că manualul sau a ajuns deja pe Internet.

Cu această ocazie aflăm și ce procedee sunt necesare pentru a desface acest handset și pentru a-l repara. Sunt incluse aici diagrame pentru "disecția" terminalului și modalități de abordare a componentelor sale. Remarc aici un orificiu impresionant pentru zona camerei, o mulțime de șuruburi și o baterie nu chiar atât de mare pe cât mi-aș fi imaginat.

Manualul lui Nokia Lumia 1020 ajunge pe web; Aflăm cum se desface cameraphone-ul

Slotul SIM se afla în partea superioară după cum ne-am obișnuit pe modelele Lumia și remarc și integrarea blițurilor Xenon și LED sub forma unui mecanism în formă de U, ascuns sub capacul rotund al camerei. Să sperăm că Nokia Lumia 1020 va ajunge și la noi rapid și nu va trebui să așteptăm până la toamnă, sau mai rău, până la iarnă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×