LG Optimus G Pro disponibil la nivel internațional, cu puțin noroc și la noi

1.152 ori
<b>LG Optimus G Pro disponibil la nivel internațional, cu puțin noroc și la noi</b>LG a anunțat astăzi disponibilitatea phabletului Optimus G Pro la nivel internațional, cu o lansare în alte zeci de țări din trimestrul 3. Terminalul este disponibil în țara de baștină LG, Coreea de Sud încă din luna februarie a acestui an și...

LG a anunțat astăzi disponibilitatea phabletului Optimus G Pro la nivel internațional, cu o lansare în alte zeci de țări din trimestrul 3. Terminalul este disponibil în țara de baștină LG, Coreea de Sud încă din luna februarie a acestui an și este gata acum de o lansare globală.

Sincer să fiu nu înțeleg de ce LG a ales să aștepte atât de mult timp, cu riscul de a canibaliza vânzările lui G Pro odată ce se lansează Optimus G2. 40 de țări vor primi acest phablet în trimestrul 3, multe din Europa, America Latină și Orientul Mijlociu. Cu puțin noroc acest device va ajunge oficial și în România și îi vom putea realiza un review cel puțin la fel de detaliat ca și cel al lui Galaxy Note II.

Deocamdată acest device este disponibil în regiuni din Asia și America de Nord, unde s-a vândut destul de bine. Dacă nu mă înșel pragul de 1 milion de unități a fost deja depășit în Coreea de Sud. Motive să ne încânte acest produs? Un ecran Full HD de 5.5 inch, 2 GB RAM, camera de 13 MP și procesor quad core Snapdragon 600.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×