Avem un nou campion al luminozităţii ridicate la Mobilissimo: Samsung Galaxy S6 Edge, cu 933 LUX

2.824 ori
<b>Avem un nou campion al luminozităţii ridicate la Mobilissimo: Samsung Galaxy S6 Edge, cu 933 LUX</b>Atunci c&acirc;nd testam un telefon mobil, vine şi momentul testelor de luminozitate, efectuate cu ajutorul unui luxmetru. P&acirc;nă acum dominau iPhone 6 Plus şi Galaxy Note 4, gravit&acirc;nd &icirc;n jurul a 600 sau chiar 700 de LUX, dar de azi...

Atunci când testam un telefon mobil, vine şi momentul testelor de luminozitate, efectuate cu ajutorul unui luxmetru. Până acum dominau iPhone 6 Plus şi Galaxy Note 4, gravitând în jurul a 600 sau chiar 700 de LUX, dar de azi avem un nou etalon, Samsung Galaxy S6 Edge.

Terminalul a sosit în ultimele zile în versiunea sa finală în test la Mobilissimo.ro şi a reuşit să atingă 933 de unităţi LUX. Aflaţi că Galaxy S6 Edge nu mai are acea setare cu reglaj automat +5 de luminozitate de pe Galaxy Note 4. Se pare totuşi că un mecanism de auto reglare în funcţie de luminozitatea din jur a fost implementat, chiar dacă debifam opţiunea Auto.

Avem un nou campion al luminozităţii ridicate la Mobilissimo: Samsung Galaxy S6 Edge, cu 933 LUX

Astfel, ecranul a atins valoarea de mai sus în bătaia soarelui, un soare de primăvară, deci îmi imaginez că în iulie sau august poate depăşi chiar 1000 de LUX, o performanţă uriaşă pentru un telefon mobil. În aceste condiţii ne întrebam: când e oare luminozitatea PREA bună pentru un telefon, dacă se poate spune aşa? Şi ce scuză mai au telefoanele cu 200 sau 300 de LUX?

Sa vedem daca si Galaxy S6 ne va oferi o surpriza similara in varianta finala, cea de test atingand “doar” 475 LUX.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×