Azi se Împlinesc 8 ani de la anunțul primului iPhone: memento Mobilissimo.ro

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.419 ori
<b>Azi se Împlinesc 8 ani de la anunțul primului iPhone: memento Mobilissimo.ro</b>Ce făceam acum 8 ani? în primul rând, noi la Mobilissimo.ro acopeream acel ceva, acel gadget inedit, acel iPhone pe care Steve Jobs îl anunța pe scenă. A fost articolul cu numărul 15 pe acest site și a fost începutul unui val de inovații pe...

Ce făceam acum 8 ani? în primul rând, noi la Mobilissimo.ro acopeream acel ceva, acel gadget inedit, acel iPhone pe care Steve Jobs îl anunța pe scenă. A fost articolul cu numărul 15 pe acest site și a fost începutul unui val de inovații pe piața telefoanelor mobile.

​

Debutul primului iPhone a fost însoțit de aplauze, iar keynote-ul a fost legendar, unul dintre cele mai reușite pentru Steve Jobs. La acea vreme evenimentul Macworld avea loc la început de an și anunțul a venit în San Francisco. Totuși a mai durat jumătate de an până ce handsetul a ajuns în magazine, pe 29 iunie. La Mobilissimo.ro am relatat pas cu pas despre materialele promoționale legate de terminal și despre primele reclame TV.

Lucrurile au evoluat apoi și la 6 luni după ce se lansă primul iPhone vă relatăm despre Boioglu Adrian, care avea un blog ce ne-a ținut la curent cu inovațiile toată vara, toamna și iarna acelui an. Boioglu a fost primul blogger roman care a pus mâna pe un iPhone, în SUA, realizând un video review în premieră. Am realizat un interviu cu Adrian, unul amplu, în care aflam mai multe detalii despre experiența cu acel handset cu touchscreen comod si deschizător de drumuri.

La 8 ani de la primul iPhone puțini mai sunt cei de pe planetă care nu știu ce înseamnă un iPhone sau nu au auzit măcar o data de handsetul Apple. Vouă cum v-a schimbat acest device viața sau abordarea legată de gadgeturi?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×