CES 2015: Philips anunță căștile Fidelio NC1L; sosesc cu tehnologia de anulare a zgomotelor de fundal și port Lightning

1.058 ori
<b>CES 2015: Philips anunță căștile Fidelio NC1L; sosesc cu tehnologia de anulare a zgomotelor de fundal și port Lightning</b>Pe lângă smartphone-uri și alte device-uri inteligente, anul acesta la CES am avut ocazia să admirăm și câteva perechi de căști foarte inovatie. Un astfel de exemplu sunt și căștile Philips Fidelio NC1L ce sosesc la pachet cu tehnologia de...

Pe lângă smartphone-uri și alte device-uri inteligente, anul acesta la CES am avut ocazia să admirăm și câteva perechi de căști foarte inovatie. Un astfel de exemplu sunt și căștile Philips Fidelio NC1L ce sosesc la pachet cu tehnologia de anulare a zgomotului de fundal fără a fi nevoie de baterii integrate.

Aflăm că aceste căști se conectează prin intermediul unui conector Lightning la device-urile Apple compatibile, și faptul că ni se oferă 4 microfoane pentru anularea zgomotelor din jur, modalitate prin care experiența audio nu este afectată. De asemenea, căștile beneficiază și de un convertor digital-to-analog pe 24-bit.

CES 2015: Philips anunță căștile Fidelio NC1L; sosesc cu tehnologia de anulare a zgomotelor de fundal și port Lightning

Primim și o serie de moduri, ca și cel prin care putem vom putea realiza apeluri vocale. Așa cum vă așteptați, prețul căștilor Philips Fidelio NC1L nu este deloc mic, acestea urmând a fi disponibile pe piață la un preț de aproximativ 300$.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×