Data de lansare a iPhone confirmata: 29 iunie 2007!

3.017 ori
<b>Data de lansare a iPhone confirmata: 29 iunie 2007!</b>Afirmam intr-un articol anterior ca se banuieste ca data oficiala de lansare a terminalului celor de la Apple ar fi 29 iunie. Surse din cadrul unei televiziuni din SUA afirmau ca au primit un calup de 3 spoturi publicitare, care prezentau telefonul, cu...

Afirmam intr-un articol anterior ca se banuieste ca data oficiala de lansare a terminalului celor de la Apple ar fi 29 iunie. Surse din cadrul unei televiziuni din SUA afirmau ca au primit un calup de 3 spoturi publicitare, care prezentau telefonul, cu data de lansare.

Iata ca acum, cele 3 spoturi publicitare au fost facute publice pe site-ul Apple si le puteti vedea la sfaritul acestui articol, sau le puteti descarca pentru a le vedea la calitate divx, de aici. Data de 29 iunie a fost in sfarsit confirmata! Celebrul iPhone va fi lansat la finalul lunii iunie si deja fanii terminalului au inceput sa numere zilele si orele ramase. In sfarsit avem de-a face cu un zvon care se adevereste, probabil primul din seria celor referitoare la iPhone.

Asteptam cu nerabdare declaratiile oficiale ale lui Steve care a promis ca va prezenta oficial terminalul in cadrul urmatoarei conferinte Apple. Pana atunci vom fi probabil doar vanatori de zvonuri, de specificatii tehnice "scapate de la FCC" sau afirmatii lacunare ale producatorului celui mai asteptat telefon din 2007. Peste 25 de zile vom avea in sfarsit sansa sa vedem daca a meritat sa fim tinta atator zvonuri, care acopereau un telefon ce parea un mit in urma cu un an.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×