Azi se lansează noul Xbox, aduce integrare totală cu smartphone-uri și tablete?

1.717 ori
<b>Azi se lansează noul Xbox, aduce integrare totală cu smartphone-uri și tablete?</b>Peste doar câteva ore Microsoft va lansa o nouă consola, o nouă generație de Xbox. Trebuie să știți că Xbox 360, generatia actuala datează din 2005 și de atunci Microsoft a lucrat la numeroase prototipuri și tehnologii legate de acest sistem....

Peste doar câteva ore Microsoft va lansa o nouă consola, o nouă generație de Xbox. Trebuie să știți că Xbox 360, generatia actuala datează din 2005 și de atunci Microsoft a lucrat la numeroase prototipuri și tehnologii legate de acest sistem.

Zvonuri legate de Xbox 720, Xbox Infinity sau Xbox 3 afirmă că nouă consola va sosi cu noi tehnologii TV și streaming al jocurilor pe serverele Microsoft (sau ale partenerilor). Se pare că Microsoft ar fi dezvoltat și ochelari speciali și o versiune avansată de Kinect, pentru o experiență mai imersiva de gaming. Presiunea e mare pentru Microsoft, deoarece în ultima vreme se tot canta prohodul celor de la Nintendo și Sony, după ce Wii U nu pare a fi un succes, iar PlayStation 4 nu are prea multe voci care să îi cânte osanale.

Un ultim zvon ar afirma că Microsoft a luat în calcul la un moment dat un prototip care va integra un Xbox într-un televizor. E vorba de un terminal plug and play cu conexiune HD cu output pe un singur device. Se zvonește și că veți putea conecta cablul TV direct la Xbox și veți primi o interfață specială pentru navigarea printre canale și trecerea rapidă între televiziune și gaming. Ma astept si la o integrare cu terminalele Windows Phone si Windows 8/Windows RT, prin SmartGlass si nu numai.

în cele din urmă va exista și un sistem de game streaming, iar tehnologia e oferită de companii precum OnLive și alți parteneri. Sony are Gaikai de partea sa la acest capitol, iar Microsoft apelează la OnLive. Au mai rămas doar câteva ore și totul se va lămuri. întrebarea e: veți cumpăra un PS4 sau un Xbox 720?

Puteți urmări evenimentul în transmisie live, aici, de la ora 20:00 (ora României).

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×