O adolescentă inventează un device care Îți Încarcă telefonul În 20 de secunde

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 1.658 ori
<b>O adolescentă inventează un device care Îți Încarcă telefonul În 20 de secunde</b>Se pare că nu doar un tânăr roman de 19 ani a fost premiat de Intel pentru o idee genială (mașina care se conduce singură), ci și o adolescentă de 18 ani din SUA, care a inventat o metodă inedită de încărcare a telefonului mobil. &nbsp; Eesha...

Se pare că nu doar un tânăr roman de 19 ani a fost premiat de Intel pentru o idee genială (mașina care se conduce singură), ci și o adolescentă de 18 ani din SUA, care a inventat o metodă inedită de încărcare a telefonului mobil.

Eesha Khare din Saratoga, California a primit premiul Intel Foundation Young Scientist pentru un device care încarcă un terminal mobil în 20, până la 30 de secunde. Gadgetul este numit supercapacitor și poate stoca o cantitate mare de energie într-un spațiu mic. El se încarcă rapid și stochează încărcarea pentru o perioadă îndelungată.

Acest supercapacitor are și avantajul de a oferi 10.000 de cicluri încărcare descărcare, față de cele 1000 ale bateriilor moderne. Eesha este pasionată de nanotehnologie și chimia la nivel nano. Tânăra a folosit invenția pentru a alimenta un LED și ne imaginăm deja telefoane cu astfel de baterii înăuntru. și mai interesant e faptul că mecanismul este flexibil, putând fi integrat în ecrane flexibile și chiar haine. Felicitări pentru invetie!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×