Aplicația Google+ pentru Android actualizată, primește funcții de editare foto și hashtaguri

1.820 ori
<b>Aplicația Google+ pentru Android actualizată, primește funcții de editare foto și hashtaguri</b>După ce Flickr a primit o actualizare de la Yahoo în ultimele ore, iată că și Google+ mai primește o actualizare după cea de săptămâna trecută. De această dată e vorba despre unele dintre funcțiile versiuni desktop ajunse pe mobil, în...

După ce Flickr a primit o actualizare de la Yahoo în ultimele ore, iată că și Google+ mai primește o actualizare după cea de săptămâna trecută. De această dată e vorba despre unele dintre funcțiile versiuni desktop ajunse pe mobil, în varianta Android.

Aplicația actualizată ar trebui să sosească în Play Store imediat și aduce noi funcții de editare foto, precum efecte Auto Awesome, dar și posibilitatea de auto backup al pozelor. Snapseed își integrează unele din opțiunile de editare în Google+ și primim odată cu actualizarea și funcția Auto Highlight, care permite navigarea printr-o selecție de cadre de top din galeriile uploadate.

Aplicația Google+ pentru Android actualizată, primește funcții de editare foto și hashtaguri

Auto Enhance va aduce îmbunătățiri fotografiilor urcate pe web, iar Auto Awesome va crea versiuni amuzate folosindu-vă capturile, precum animații sau panorame. Aplicația pentru Android va oferi și o localizare mai bună pe hartă, datorită unei noi secțiuni Locations. Google a mai integrat și o funcție de hashtaguri inteligente, care vă vor aduce conținuturile relevante în prim plan, după cum vedeți mai jos.

Aplicația este disponibilă aici.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×