Baidu pregătește un smartphone ce va rula Baidu Cloud

605 ori
<b>Baidu pregătește un smartphone ce va rula Baidu Cloud</b>Baidu este un motor de căutare în genul Google, dar cu mare succes în China unde are peste 60% din piață. Vor să intre pe piața telefoanelor inteligente ce poate fi considerată efervescentă în țara lor de origine. Ar merge după modelul Google,...

Baidu este un motor de căutare în genul Google, dar cu mare succes în China unde are peste 60% market share pe partea de search devansând și Google. Vor să intre pe piața telefoanelor inteligente ce poate fi considerată efervescentă în țara lor de origine. Ar merge după modelul Google, doar că ei vor lansa de la început un telefon dezvoltat de ei cu sistemul de operare denumit Baidu Cloud.

Device-ul ar avea un display de 3.5 inch și va costa în jurul a 160 de dolari. Baidu Cloud ar fi o versiune nouă a lui Baidu Yi ce era instalat pe Dell Streak D43 comercializat în China. Despre Baidu Cloud se știe că este un fel de Android, dar serviciile Google au fost înlocuite cu cele Baidu de la mail până la streaming de muzică.

Pentru noi s-ar putea ca telefonul Baidu să fie irelevant în acest moment, dar companiile evoluează rapid și dacă vor avea succes nu m-aș mira să-i văd și în Europa. Am în minte pe Huawei și ZTE care au crescut foarte mult în ultimii doi ani de zile și una dintre ele a reușit să intre în TOP 5 după numărul de telefoane vândute într-un trimestru.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×