Emulator Palm pentru iPhone si iPod Touch, o realitate

1.008 ori
<b>Emulator Palm pentru iPhone si iPod Touch, o realitate</b>Gizmodo ne prezinta un concept de emulator al sistemului de operare Palm disponibil pe iPhone si iPod Touch. In vreme ce reprezentantii Palm probabil jubileaza, noi recunoastem ca interfata "scortoasa" nu prea isi are locul pe aceste terminale moderne....

Gizmodo ne prezinta un concept de emulator al sistemului de operare Palm disponibil pe iPhone si iPod Touch. In vreme ce reprezentantii Palm probabil jubileaza, noi recunoastem ca interfata "scortoasa" nu prea isi are locul pe aceste terminale moderne. Aruncati o privire asupra felului in care functioneaza acest hibrid, dand click pe imaginea urmatoare:

Gizmodo critica aceasta "imbunatatire" si pe buna dreptate, deoarece nu intelegem de ce un developer s-ar chinui sa produca un astfel de emulator, care strica imaginea lui iPhone, dar si pe cea a lui iPod Touch. Avem de-a face cu un downgrade al interfatei standard de pe terminalele iPhone, trecandu-se la o versiune mai neplacuta privirii si destul de greu de folosit.

In continuare controlul se realizeaza prin intermediul unei interfate multi-touch, dar pana si iconurile interfatei Palm sunt departe de tehnologia Apple. Totusi, Palm OS opereaza mai rapid pe aceste terminale, decat pe un handset Palm, se pare, destul de umilitor pentru producatorul lui Treo si Centro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×