Bannerele oficiale cu iOS 8 Își fac apariția cu doar câteva zile Înainte de startul conferinței WWDC 2014

Autor:  | Publicat în:  Apple 929 ori
<b>Bannerele oficiale cu iOS 8 Își fac apariția cu doar câteva zile Înainte de startul conferinței WWDC 2014</b>Iată că pregătirile pentru conferința WWDC 2014 organizată de Apple în perioada 2-6 iunie ce va avea loc în San Francisco au început deja. Dacă unii erau sceptici cu privire la faptul că Apple va lansa o nouă versiune a sistemului de operare...

Iată că pregătirile pentru conferința WWDC 2014 organizată de Apple în perioada 2-6 iunie ce va avea loc în San Francisco au început deja. Dacă unii erau sceptici cu privire la faptul că Apple va lansa o nouă versiune a sistemului de operare iOS în acest an, aceștia pot răsufla ușurați. O serie de bannere ce afișează proeminent cifra 8 în centrul acestora au început a fi deja plasate în locația din San Francisco.

Deși iOS 7 a adus un design schimbat foarte mult în comparație cu iOS 6, noua versiune a acestui sistem de operare dezvoltat de către Apple nu va suferi mari schimbări la capitolul interfață și design. Printre funcțiile ce vor fi incluse în iOS 8 se numără unele îmbunătățiri adăugate sistemului de navigare, cât și un Siri actualizat.

De asemenea, acest nou update va aduce și o serie de aplicații pentru monitorizarea stării de sănătate, tendință ce prinde destul de mult la public în ultimul timp. Evenimentul de lansare în cadrul căruia vor fi prezentate noile produse Apple va începe pe data de 2 iunie la ora 20:00 (ora României).

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×