Microsoft lansează oficial managerul de fișiere pentru platforma Windows Phone 8.1

1.066 ori
<b>Microsoft lansează oficial managerul de fișiere pentru platforma Windows Phone 8.1</b>După ce acum aproximativ o lună oficialii Microsoft ne promiteau că un manager de fișiere pentru platforma Windows Phone 8.1 va fi lansat pe piață în luna iunie, iată că acesta a ajuns mai repede în magazinul de aplicații. Managerul de fișiere...

După ce acum aproximativ o lună oficialii Microsoft ne promiteau că un manager de fișiere pentru platforma Windows Phone 8.1 va fi lansat pe piață în luna iunie, iată că acesta a ajuns mai repede în magazinul de aplicații. Managerul de fișiere se numește într-un mod simplu și la obiect - Files, și poate fi descărcat de aici.

Aflăm că această aplicație ocupă 1 MB pe telefonul utilizatorilor, și faptul că suportă 54 limbi, listă ce include și limba română. Din păcate, Files sosește doar pentru platforma Windows Phone 8.1, restul utilizatorilor de versiuni mai vechi neavând la dispoziție o astfel de soluție de management al fișierelor. Printre funcțiile oferite de Files se numără:

  • accesarea fișierelor stocate în memoria telefonului sau pe cardul SD
  • căutarea, browsing-ul și lansarea de fișiere
  • posibiltatea de share a unui fișier sau a unui grup de fișiere
  • creearea de foldere
  • copiere, mutare, redenumire fișiere

Potrivit celor de la Microsoft, această aplicație este menită să facă din procesul de management al fișierelor unul foarte ușor și intuitiv. De asemenea, Microsoft ține să ne aducă la cunoștiință faptul că Files va funcționa doar pe ultima versiune de Windows Phone, și anume Windows Phone 8.1.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×