Nokia 5320, un super telefon, mai mic decat N95

9.147 ori
<b>Nokia 5320, un super telefon, mai mic decat N95</b>Dupa ce va informam in legatura cu lansarea a 2 noi telefoane Nokia din seria XpressMusic, beneficiem de noi imagini cu modelul 5320, un terminal mid-level, axat pe functii muzicale. Nokia 5320 este bazat pe platforma S60 si include servicii marca Ovi ca...

Dupa ce va informam in legatura cu lansarea a 2 noi telefoane Nokia din seria XpressMusic, beneficiem de noi imagini cu modelul 5320, un terminal mid-level, axat pe functii muzicale.

Nokia 5320 este bazat pe platforma S60 si include servicii marca Ovi ca Nokia Maps, Share Online sau N-Gage. Acesta din urma va fi utilizat pentru descarcarea jocurilor, cu care utilizatorul se va distra prin intermediul tastelor destinate functiilor de gaming. Observati in imaginea de mai sus cat de mic este noul telefon in comparatie cu Nokia N95, in varianta de 8GB, in vreme ce feature-urile sale sunt destul de rezonabile. Handsetul cantareste doar 90 de grame si masoara 108 x 46 x 15mm, iar atuul sau principal este functia "Say and Play".

Nokia 5320

Aceasta permite ca utilizatorul sa rosteasca numele unui artist sau numele unei melodii, aceasta fiind imediat redata de catre terminalul mobil. Nokia 5320 este o premiera, costand doar 220 de euro (fara taxe), devenind astfel cel mai ieftin telefon S60 (ca pret de lansare). Speram ca acest telefon 3G sa poposeasca rapid si in Romania, avand in vedere popularitatea seriei XpressMusic.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×