Basescu versus iPhone - cum isi pierd jurnalistele uneltele de lucru

Autor:  | Publicat în:  Mobile fun 852 ori
<b>Basescu versus iPhone - cum isi pierd jurnalistele uneltele de lucru</b>Nu se putea ca isteria iPhone sa nu dauneze unor reporteri, impiedicati sa isi desfasoare activitatea de catre fanii innebuniti de asteptare. Ne amintim cazul presedintelui Basescu si al reporteritei care si-a "pierdut" telefonul, "imprumutat" de catre...

Nu se putea ca isteria iPhone sa nu dauneze unor reporteri, impiedicati sa isi desfasoare activitatea de catre fanii innebuniti de asteptare. Ne amintim cazul presedintelui Basescu si al reporteritei care si-a "pierdut" telefonul, "imprumutat" de catre seful statului roman. Ei bine, in timp ce lua un interviu, o reporterita a postului Fox News si-a vazut microfonul luat pe sus de catre un maniac. Dati click pe poza urmatoare pentru a fi transportati la clipul acestui eveniment:

Nu ne-ar fi mirat sa aflam ca s-au furat terminale iPhone in cadrul lansarii, dar de ce ar fura un oarecare microfonul unui reporter? Probabil pentru celebrele 15 minute de faima... Aruncand o privire la blogurile de specialitate, vedem cum isi revin din amorteala persoane care au stat 13 ore la coada pentru iPhone, fara a manca si fara a se odihni. Exista si fanatici care au stat mai mult timp si, frustrarea i-a impins sa faca astfel de gesturi.

Pare comic sa vedem cum reporteritei ii dispare microfonul din mana, in timp ce un tanar o ia la goana cu el. Dupa doar cateva secunde, fanaticul a fost potolit, iar microfonul s-a intors in mana tinerei jurnaliste. Nu stim ce se intampla dincolo de camera de luat vederi, cand jurnalista si tanarul innebunit se luptau pentru microfon, dar banuim ca 2-3 oameni ai legii au rezolvat conflictul destul de usor. Oare daca iPhone se lansa iarna, spiritele s-ar fi incins mai putin?

Fox News, iPhone si microfonul furat:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×