Neonode N2 disponibil in Europa de sud-est

1.941 ori
<b>Neonode N2 disponibil in Europa de sud-est</b>Neonode, developerul suedez de terminale mobile si pionierul device-urilor dotate cu display-uri touchscreen sarbatoreste punerea in vanzare a celebrului Neonode N2 cu o petrecere in Atena, organizata joi. Pe data de 5 iulie, joi, Neonode organizeaza o...

Neonode, developerul suedez de terminale mobile si pionierul device-urilor dotate cu display-uri touchscreen sarbatoreste punerea in vanzare a celebrului Neonode N2 cu o petrecere in Atena, organizata joi.

Pe data de 5 iulie, joi, Neonode organizeaza o super-petrecere in clubul Babae din Atena impreuna cu MyPhone S.A. Aceasta companie este distribuitorul produselor Neonode in Europa de sud-est, colaborand cu operatori de top cum ar fi Vodafone sau Wind. 800 de invitati din industria mobila, media si VIP-uri vor participa la petrecerea la care vor canta si formatia Goin' Through.

Telefonul Neonode N2 a fost pentru prima oara prezentat publicului la Congresul Mondial 3GSM, de la Barcelona, fiind apreciat de catre criticii din industria mobila. O veste importanta pentru fanii autohtoni ai companiei este faptul ca N2 va fi disponibil in Europa de sud-est din aceasta vara, dupa stabilirea contractelor de colaborare cu distribuitorii locali. Sosirea noului Neonode inaintea lui iPhone va tine publicul roman ocupat destul timp, incat sa uite de frustrarea de a nu avea inca terminalul de la Apple la indemana.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×