Batalia procesoarelor de pe smartphone-uri: Snapdragon versus TI OMAP si Hummingbird (Video)

1.487 ori
<b>Batalia procesoarelor de pe smartphone-uri: Snapdragon versus TI OMAP si Hummingbird (Video)</b>Cei de la Pocketnow au realizat un clip video in care compara performantele procesoarelor de pe cele mai populare smartphone-uri ale momentului: Motorola Droid X (procesor TI OMAP), Samsung Captivate/Galaxy S (procesor Hummingbird) si Nexus One (procesor...

Cei de la Pocketnow au realizat un clip video in care compara performantele procesoarelor de pe cele mai populare smartphone-uri ale momentului: Motorola Droid X (procesor TI OMAP), Samsung Captivate/Galaxy S (procesor Hummingbird) si Nexus One (procesor Qualcomm Snapdragon).

Sunt folosite 4 metode de comparere a performantelor procesoarelor: un test al vitezei de startup, o comparatie a vitezelor browserelor de pe telefoane si analiza modului in care functioneaza Google Earth si YouTube pe aceste handseturi. In ce priveste viteza de startup, Nexus One sta cel mai bine, cu mentiunea ca terminalul este singurul care ruleaza Android 2.2.

Samsung Captivate este al doilea la viteza de pornire, in vreme ce Motorola Droid X este foarte lent. Apoi, vedem browserele web ale telefoanelor in actiune, cu Droid X incarcand cel mai rapid site-ul Pocketnow, urmat de Nexus One si Samsung Captivate, al carui browser are si o problema cu o eroare. Totusi, Captivate are avantajul unui scrolling foarte usor pe site si se misca excelent si la testele ce implica Google Earth.

Nexus One a suferit din cauza lagului in Google Earth, in vreme ce Droid X s-a miscat la randul sau destul de greu atunci cand utilizatorul cauta o anumita zona cu ajutorul serviciului Google. Testul de viteza la incarcarea clipurilor YouTube este dominat tot de Samsung Captivate si al sau procesor Hummingbird, care se descurca excelent la capitolul buffering.

Si Nexus One sta destul de bine, in vreme ce Motorola Droid X ne prezinta o imagine destul de stearsa pe YouTube.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×