Bătălia procesoarelor quad core: Snapdragon S4 Pro versus Samsung Exynos 4412, Huawei K3V2 și Tegra 3 (Video)

2.997 ori
<b>Bătălia procesoarelor quad core: Snapdragon S4 Pro versus Samsung Exynos 4412, Huawei K3V2 și Tegra 3 (Video)</b>Deja a devenit mainstream să ai un procesor quad core pe super smartphone-ul tău și în ultima lună a fost la mare căutare chipsetul Snapdragon S4 Pro de la Qualcomm. Totuși hai să vedem dincolo de popularitatea sa și să aflăm ce ne rezervă un...

Deja a devenit mainstream să ai un procesor quad core pe super smartphone-ul tău și în ultima lună a fost la mare căutare chipsetul Snapdragon S4 Pro de la Qualcomm. Totuși hai să vedem dincolo de popularitatea sa și să aflăm ce ne rezervă un test benchmark sintetic aplicat unor terminale quad core. E vorba despre LG Optimus G, Samsung Galaxy S III, LG optimus 4X HD și Huawei Ascend D quad XL.

Modelul LG Optimus G folosește un procesor quad core Snapdragon S4 Pro, în vreme ce Samsung Galaxy S III adopta un Exynos quad core, LG Optimus 4X HD aduce un Tegra 3 și Huawei Ascend D Quad XL se bazează pe un procesor produs de Huawei, K3V2, tot quad core. Ar fi fost interesant să fie prezente în comparație și Tegra 3+ de 1.7 GHz de pe HTC One X+ sau Exynos 4412 de 1.6 GHz cu overclocking de pe Galaxy Note II, dar e bine și așa. Primul test benchmark aplicat este Quadrant, în care iese în evidență în mod clar LG Optimus G, cu peste 7000 de puncte, urmat de Galaxy S III cu 5300 de puncte și apoi LG Optimus 4X cu 4821 de puncte și modelul Huawei cu 4413 puncte.

în AnTuTu aceste modele sunt destul de apropiate și triumfa Galaxy S III, cu 12.000 de puncte, urmat surprinzător de LG Optimus 4X HD cu 11.000 de puncte, 10.896 pentru LG Optimus G și 10.716 pentru Huawei. în GL Benchmark câștigător e LG Optimus G, în vreme ce în Vellamo triumfa același model, dar foarte aproape de Galaxy S III. Trăgând linie se poate spune că Snapdragon S4 Pro promite foarte mult și deja am văzut zilele trecute cu ASUS PadFone 2, cu același CPU a scos un rezultat uriaș în Quadrant.

Mai multe detalii în clipul de mai jos:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×