Bateria de 2600 mAh a lui Galaxy S6 fotografiata intr-o fabrica din China

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.205 ori
<b>Bateria de 2600 mAh a lui Galaxy S6 fotografiata intr-o fabrica din China</b>In urma cu cateva zile aflam ca Galaxy S6 va compensa faptul ca bateria sa nu se poate scoate cu suportul pentru incarcare wireless. Azi descoperim si capacitatea bateriei sale, prin intermediul a cateva imagini scapate pe web in China. &nbsp; Se pare ca...

In urma cu cateva zile aflam ca Galaxy S6 va compensa faptul ca bateria sa nu se poate scoate cu suportul pentru incarcare wireless. Azi descoperim si capacitatea bateriei sale, prin intermediul a cateva imagini scapate pe web in China.

Se pare ca noul flagship Samsung va avea o baterie de 2600 mAh, daca aruncam o privire pe aceste imagini postate pe Weibo. De remarcat aici numele de cod al bateriei, EB-BG925ABE, cu G925 fiind codul asociat de fapt lui Galaxy S6 Edge, dar bateria ar trebui sa fie identica pe cele doua handseturi noi, cel putin teoretic.

Galaxy S5 avea o baterie cu nume de cod EB-BG900BBC, cu G900 fiind numele de cod al lui S5. O baterie de 2600 mAh pe un telefon al anului 2015 nu suna prea promitator, dar Samsung se poate revansa cu noi functii de tip Power Saving sau Quick Charge. Aici ar trebui sa apeleze la alte tehnologii decat cele Qualcomm totusi... Exista totusi avantajul consumului redus din partea procesorului Exynos 7420 pe 14 nm si optimizarile software legate de consum.

Vom afla raspunsul duminica viitoare!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×