iPhone XS şi XS Max supuse unui test comparativ de baterie, versus Galaxy Note 9, OnePlus 6; Câştigătorul e MARE (Video)

3.309 ori
<b>iPhone XS şi XS Max supuse unui test comparativ de baterie, versus Galaxy Note 9, OnePlus 6; Câştigătorul e MARE (Video)</b>La început de săptămână descoperim un test comparativ de baterie la care participanții sunt următorii: iPhone XS, iPhone XS Max, Samsung Galaxy Note 9, respectiv OnePlus 6. Fără a vă dezvălui câștigătorul, aflați că acesta este un phablet mare

Există o tendinţă a celor care posedă terminale Android sau a celor care nu prea au avut contact cu iPhone-urile de a discredita bateria unui astfel de terminal. Se trage din faptul că jumătate de deceniu iPhone-urile nu au avut cine ştie ce viaţă a bateriei, dar cel puţin de la iPhone 6 încoace lucrurile stau ceva mai bine. Chiar dacă acele păreri continuă să fie aprige cum am văzut aici, ele pot fi uşor infirmate cu un test clar şi simplu, cum e cel de mai jos.

iPhone

În aceste zile abundă testele realizate pe iPhone XS şi iPhone XS Max, de la disecţii, la zgârieri şi îndoiri. Ei bine în acest caz e vorba despre un test intens de consumare a bateriei, care le implică pe iPhone XS, iPhone XS Max, Samsung Galaxy Note 9, OnePlus 6 şi iPhone X. Este realizat de către YouTuberul Mrwhosetheboss, care are şi un giveaway în cazul în care vă tentează.

iPhone

După cum vedeţi aici, testul acoperă game largi de diagonale şi dotări hardware. Pe de o parte avem bateria de 4000 mAh de pe Galaxy Note 9, dar şi ecranul de 6.4 inch. OnePlus 6 pune la baterie o baterie de 3300 mAh şi un ecran de 6.3 inch, dar cu o rezoluţie mai modestă. iPhone X are doar o baterie de 2716 mAh, iar iPhone XS coboară la 2658 mAh. iPhone XS Max aduce o unitate de 3174 mAh şi are rezoluţia atipică de 2688 x 1242 pixeli.

Apple a promis cel puţin o oră în plus de utilizare pentru terminalele noi faţă de cele precedente, poate chiar o oră şi jumătate. Testele încep cu o simplă navigare pe Instagram, apoi trecem prin jocuri ca Bike Unchained. Se face şi ceva multitasking şi ajungem în PUBG Mobile, care apropo arată genial pe iPhone XS Max (chiar mi-a sărit în ochi felul în care se vede).

Nu o să vă fac spoilere legat de cine câştigă testul, dar vă pot spune că este un iPhone. Primul terminal care cedează este iPhone X, dar nici Galaxy Note 9 nu stă cu mult mai bine. Din ce am înţeles Galaxy Note 9 ar fi câştigat lejer bătălia dacă era setat pe Full HD+ în loc de Quad HD+, dar testerul a dorit să aleagă rezoluţia cea mai ridicată. Tot ce putem face acum e să punem şi noi la treabă noile iPhone-uri când ajung la noi.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×