Viitoarele iPhone-uri ar putea beneficia de o baterie ce se va Încărca de la soare

1.149 ori
<b>Viitoarele iPhone-uri ar putea beneficia de o baterie ce se va Încărca de la soare</b>Se pare că cei de la Apple au obținut de curând tehnologia de încărcare a bateriilor cu energie primită de la soare, tehnologie pe care și Samsung a încercat să o obțină la un moment dat. &nbsp; Aceasta tehnologie de încărcare a bateriilor,...

Se pare că cei de la Apple au obținut de curând un brvet pentru tehnologia de încărcare a bateriilor cu energie primită de la soare, tehnologie pe care și Samsung a încercat să o obțină la un moment dat.

Aceasta tehnologie de încărcare a bateriilor, împreună cu cea a display-urilor flexibile vor fi unele dintre tehnologiile care se vor regăsi pe toate smartphone-urile din viitor. Potrivit unor surse, compania Apple a obținut recent un brevet pentru tehnologia de încărcare a bateriilor cu energie solară.

Brevetul pentru această tehnologie a fost acordat în luna februarie 2013, de către USPTO, iar în luna noiembrie, cei de la Apple au aplicat pentru o modalitate de încărcare prin această tehnologie pentru MacBook și iPhone.

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×