Viitoarele iPhone-uri ar putea beneficia de o baterie ce se va Încărca de la soare

1.173 ori
<b>Viitoarele iPhone-uri ar putea beneficia de o baterie ce se va Încărca de la soare</b>Se pare că cei de la Apple au obținut de curând tehnologia de încărcare a bateriilor cu energie primită de la soare, tehnologie pe care și Samsung a încercat să o obțină la un moment dat. &nbsp; Aceasta tehnologie de încărcare a bateriilor,...

Se pare că cei de la Apple au obținut de curând un brvet pentru tehnologia de încărcare a bateriilor cu energie primită de la soare, tehnologie pe care și Samsung a încercat să o obțină la un moment dat.

Aceasta tehnologie de încărcare a bateriilor, împreună cu cea a display-urilor flexibile vor fi unele dintre tehnologiile care se vor regăsi pe toate smartphone-urile din viitor. Potrivit unor surse, compania Apple a obținut recent un brevet pentru tehnologia de încărcare a bateriilor cu energie solară.

Brevetul pentru această tehnologie a fost acordat în luna februarie 2013, de către USPTO, iar în luna noiembrie, cei de la Apple au aplicat pentru o modalitate de încărcare prin această tehnologie pentru MacBook și iPhone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×