Baterie ultraperformantă - Philips Xenium x525 oferă 50 de zile de funcționare În standby

2.444 ori
<b>Baterie ultraperformantă - Philips Xenium x525 oferă 50 de zile de funcționare În standby</b>Cu atât de multe smartphone-uri lansate în ultima vreme, e greu de spunem care este mai bun și cu atât mai greu să găsim unul la care să reziste bateria mai mult de o zi. Aici intervine Philips Xenium x525, un terminal cu dotări modeste, dar și o...

Cu atât de multe smartphone-uri lansate în ultima vreme, e greu de spunem care este mai bun și cu atât mai greu să găsim unul la care să reziste bateria mai mult de o zi. Aici intervine Philips Xenium x525, un terminal cu dotări modeste, dar și o baterie foarte impresionantă.

Avem de-a face cu un device cu o sursă de alimentare ce oferă până la 50 de zile de funcționare în standby. De menționat și faptul că acesta este un telefon dual SIM, iar dacă va suna familiar numele său, aflați că Xenium este o serie de telefoane Philips cu baterii cu durata de viață crescută. Nici durata de convorbiri nu e de lepădat în cazul lui Philips Xenium x525, care oferă până la 14 ore de discuții pe handset.

în ce privește lista de dotări hardware, avem la dispoziție un ecran TFT touch de 3 inchi, cu rezoluție WQVGA, radio FM, Bluetooth 2.1 cu suport A2DP și un jack audio de 3.5 mm. în plus, Xenium x525 vine cu o cameră de 3 megapixeli cu bliț, 44 MB memorie internă, slot microSD și suport pentru conectivitate EDGE și aplicații Java.

Acest telefon compact dual SIM cu baterie performantă are nevoie doar de un preț rezonabil pentru a cuceri piața în acest moment.

Baterie ultraperformantă - Philips Xenium x525 oferă 50 de zile de funcționare În standby

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×