Development și un prânz fructuos - hai la o Întâlnire informală cu developerii din Timișoara astăzi!

Autor:  | Publicat în:  Meetup 1.280 ori
<b>Development și un prânz fructuos - hai la o Întâlnire informală cu developerii din Timișoara astăzi!</b>O idee venită la Andrei Firoiu pe tema Timișoara Mobile Development Meetup s-a lăsat cu o posibilă serie de evenimente viitoare. Despre ce este vorba? în locul unei conferință sau unei lansări, va porni pe 16 septembrie un format light de...

O idee venită la Andrei Firoiu pe tema Timișoara Mobile Development Meetup s-a lăsat cu o posibilă serie de evenimente viitoare. Despre ce este vorba? în locul unei conferință sau unei lansări, va porni pe 16 septembrie un format light de întâlnire, una informală de tip prânz între prieteni și pasionați de același subiect.

Pe 16 septembrie la ora 13:00 în Irish Public House din orașul Timișoara, lângă tribunal în Piața Unirii se vor putea întâlni pasionații de dezvoltare a aplicațiilor și nu numai. Printre subiectele discutate la o friptură și un pahar de bere se vor număra native vs. cross-platform, market places, tools and frameworks și multe, multe altele.

Puteți confirma participarea pe Facebook, iar sugestiile cu privire la un nou loc de întâlnire, dacă e cazul, sunt binevenite. Discuții în jurul și despre Meetup se mai află aici și sunteți așteptați să vă alăturați acestei comunități timișorene aflată în plină creștere.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×