Din nou la shopping de brevete: Google mai cumpăra 1000 și de la IBM

1.319 ori
<b>Din nou la shopping de brevete: Google mai cumpăra 1000 și de la IBM</b>Se pare că 17.000 de brevete din portofoliul Motorola nu au fost de ajuns pentru Google, astfel că gigantul motoarelor de căutare a ieșit din nou la shopping, pregătindu-se să-și apere OS-ul Android. De această dată cumparaturile se desfășoară...

Se pare că 17.000 de brevete din portofoliul Motorola nu au fost de ajuns pentru Google, astfel că gigantul motoarelor de căutare a ieșit din nou la shopping, pregătindu-se să-și apere OS-ul Android. De această dată cumparaturile se desfășoară în tabăra IBM și sunt implicate în jur de 1000 de brevete.

1023 de proprietăți intelectuale ca să fiu mai exact... De remarcat faptul că toate brevetele fac referire într-un fel sau altul la Android, iar lista include printre altele și următoarele tehnologii:

  • coordonarea telefoanelor mobile într-o zonă rezidențială
  • metode și sisteme pentru transmisiile wireless multicast mac-layer
  • sistem pentru serviciul de informații cu privire la telefonie

Toate acestea nu sună prea interesant, dar lista continuă și cu câteva brevete legate de Java, care ne fac să ne întrebăm ce planuri are Google cu acestea. Cu peste 20.000 de brevete în portofoliu acum creatorul lui Android se poate simți în siguranță, dar mă întreb totuși unde se va opri cu achizițiile. La 40.000, la 60.000 de brevete?! și oare când vor fi acestea puse în aplicare și pentru ofensiva nu doar defensivă?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×