Video Review al lui Samsung F700 (Tech Digest)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.911 ori
<b>Video Review al lui Samsung F700 (Tech Digest)</b>Inainte de a decide daca doriti sa achizitionati un iPhone sau un Samsung F700 va trebui sa aruncati o privire asupra urmatorului video review. Concis si detaliat, acesta va va ajuta sa va hotarati in legatura cu achizitia dumneavoastra. Sa urmarim...

Inainte de a decide daca doriti sa achizitionati un iPhone sau un Samsung F700 va trebui sa aruncati o privire asupra urmatorului video review. Concis si detaliat, acesta va va ajuta sa va hotarati in legatura cu achizitia dumneavoastra. Sa urmarim recenzia, pe care o puteti viziona dand click pe urmatoarea imagine:

Prezentatoarea din clip se declara incantata de terminal, recunoscand si faptul ca acesta este mereu comparat cu iPhone, castigand deseori duelul cu terminalul Apple. Tastatura lui F700 este laudata, dupa cum este si touchscreenul sau cu mica mentiune a faptului ca trebuie sa apasati ferm pe taste si ecran pentru a putea obtine un input decent. Camera acestui telefon Samsung are o rezolutie de 3 megapixeli si suporta 6 nivele de iluminare, sosind si cu o serie de efecte foto.

F700 include un media player de baza, nespectaculos, dar util, dupa cum este si interfata handsetului. Terminalul este disponibil exclusiv prin Vodafone (cel putin in Marea Britanie) si foloseste aplicatiile acestora pentru download de muzica. Ca o ultima mentiune este eterna decizie proasta a producatorilor de telefoane mobile, de a plasa slotul pentru carduri microSD sub carcasa care acopera bateria. Evident, Samsung F700 este un astfel de telefon..

Terminalul primeste un review destul de pozitiv, care il recomanda persoanelor ce cauta o varianta decenta pentru iPhone.

Clip:

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×