LG G3 fotografiat În varianta aurie, În sfârșit aflăm ce e mecanismul de lângă cameră

2.354 ori
<b>LG G3 fotografiat În varianta aurie, În sfârșit aflăm ce e mecanismul de lângă cameră</b>LG G3 ne onorează azi cu prezența în știrile zilei, cu încă două fotografii hands on, care ne dezvăluie cum va arăta varianta sa aurie. Terminalul are acum întreg designul expus, fără mistere, poate în afara mecanismului de lângă camera,...

LG G3 ne onorează azi cu prezența în știrile zilei, cu încă două fotografii hands on, care ne dezvăluie cum va arăta varianta sa aurie. Terminalul are acum întreg designul expus, fără mistere, poate în afara mecanismului de lângă camera, din spate, pe care azi în sfârșit îl deslușim în rândurile urmatoare.

Ce știm până în acest moment? știm că telefonul se va lansa pe 27 mai, că va avea o cameră de 13 MP cu OIS+ și captură 4K și că va păstra butoanele fizice în spate ca și LG G2 și LG G Flex. Datorită celor de la GSMArena am aflat că acea mică zona de lângă cameră nu e un emițător infraroșu cum s-a speculat, ci un telemetru laser care va ajuta camera să facă o serie de capturi mai bune noaptea.

După cum se vede în imagini marginea ecranului este minimă, deci e foarte puțin loc ocupat lângă display-ul de 5.5 inch cu rezoluție de 2560 x 1440 pixeli. LG G3 a fost fotografiat până acum pe alb, negru și auriu și aparent va exista și o versiune gri de tip "brushed metal" conform @evleaks. încă nu e clar ce material va fi folosit, dar favoritul e plasticul care imită metalul.

Avem cumpărători viitori de G3 printre voi?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×