Beats Audio ar putea sosi pe viitoarele telefoane HTC cu Windows Phone 8

1.015 ori
<b>Beats Audio ar putea sosi pe viitoarele telefoane HTC cu Windows Phone 8</b>Dacă tot se vorbește despre noile telefoane HTC cu Windows Phone 8, precum HTC Accord, care a ajuns pe web sub formă de imagine, iar că aceste noi modele ar putea beneficia și de tehnologia Beats Audio. Dacă primele modele de anul trecut cu căști...

Dacă tot se vorbește despre noile telefoane HTC cu Windows Phone 8, precum HTC Accord, care a ajuns pe web sub formă de imagine, iar că aceste noi modele ar putea beneficia și de tehnologia Beats Audio. Dacă primele modele de anul trecut cu căști Beats la bord nu au fost un mare succes (Sensation XL și XE), tehnologia Beats a rămas totuși pe mai toate modelele noi HTC din acest an, cele cu Android.

Cu câteva săptămâni în urma Beats și-a cumpărat înapoi mare parte din acțiunile pe care HTC le-a achiziționat anul trecut, dar a anunțat că parteneriatul cu producătorul taiwanez rămâne valabil. Singura diferență e că acum telefoanele nu mai vin cu căști la pachet, sau cel puțin nu atât de des ca primele modele din 2011. Egalizatorul trademark Beats ar putea ajunge pe viitoare modele WP8, iar HTC Accord ar urma să inaugureze această funcție, conform persoanelor apropiate de producătorul asiatic.

Asta înseamnă că HTC ar putea transplanta și alte tehnologii de pe terminalele Android pe WP8, de la ImageSense la HTC Watch, poate și OnLive, HTC FriendStream și altele. Să însemne acest lucru faptul ca partenerii Microsoft primesc mai multă libertate să se desfășoare folosind propriile tehnologii?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×